MANİSA / KIRKAĞAÇ - Kırkağaç Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

May

Rehberlik servisi ile işbirliği yapılarak okulumuz 12. sınıflarına sınav kaygısı ve motivasyon konulu seminer gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Din Öğretiminden sorumlu şube müdürü başkanlığında iller rehberlik koordinatörü ve imam hatip okullarında görev yapan Hedef YKS koordinatörleri ile il bazlı Hedef YKS zümre kurulu toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Şbt

12.sınıflara uygulanan "Performans Değerlendirme Sınavları"nın 1. Dönem analizleri yapılan toplantıyla sınıf rehber öğretmeni ve okul rehberlik servisi bilgilendirmesiyle velilere aktarılmıştır.

Şbt

Rehberlik servisi işbirliğiyle mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında mezun öğrencilerimiz ile buluşmalar sağlanıp meslek tanıtımları yapılmıştır.

Şbt

Rehberlik servisince 12. sınıfların sınav sürecine katkı sağlayacak "Etkili ders çalışma yöntemleri, etkili motivasyon..." konulu seminer gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) nin sınavına yönlendirme afişi ve MSÜ ile ilgili sık sorulan sorular panosu öğrencilerimiz için hazırlandı.

Şbt

Hedef YKS Üniversite Hazırlık Programının tanıtım panosu hazırlandı.