T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / KIRKAĞAÇ - Kırkağaç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Pansiyonumuz

Okulumuzda aynı bahçe içersinde bulunan öğrenci pansiyonu kapasitesi 75 kişiliktir. Okulumuz pansiyonunda parasız yatılı olarak kalan ve kalacak olan öğrencilerimizden hiçbir ücret talep edilmemektedir. Ayrıca pansiyonumuzda tüm koridor ve birimler halı ile kaplandığından, sıcak bir ev ortamı öğrencilerimize sunulmaktadır.

 

Aşağıda pansiyonumuza ait açıklamalara ulaşabilirsiniz.

 

Pansiyon Giriş : Öğrencilerimiz kendilerine ait olan ayakkabı dolaplarına dışarda giymiş olduğu ayakkabılarını koyarak içer terliklerini giyerler.

 

Odalar : Panisyondaki odalarımız 4-6 kişilik olup, öğrencilerin giyinmeleri için ayrıca bölümler ve her öğrencinin kendine ait dolabı bulunmaktadır.


Yemekhane : Pansiyonumuzun giriş katında yer alan yemekhanemizde yemekler self servisle sunulmakta ve ayrı ayrı tabaklar kullanılmaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin damak tadları için her türlü imkanlar sunulmaktadır.

 

Dinlenme Salonu : Öğrencilerimiz için tahsis edilen dinlenme salonunda rahatça oturmaları için sandalyeler, çekyatlar, minderler bulunmaktadır.

 

Etüt Salonları : Etüt salonunda yer alan etkileşimli tahta, bilgisayar ve projeksiyon ile öğrencilerimizin kullanımları için daima açık tutulmakta, isteyen öğrenciler bilgisayar ve etkilişimli tahtalardan kontrollü bir şekilde sunum, eğitim videosu v.b. izleyebilmektedir


Uygulama Sınıfı (Mescid) : 75 öğrencimizi rahatlıkla alabilecek büyüklükte olan uygulama sınıfımız pansiyonumuzun en üst katında yer almaktadır. Öğrencilerimiz cemaatle namazlarını uygulama sınıfımızda kılmaktadırlar. Ayrıca cekyatların bulunduğu bu birime öğrencilerimiz diğer zamanlarda da gelebilmektedir.


Uygulama Cami :Öğrencilerimizin okul bahçesi içinde yer alan uygulama camimizde namazlarını kılabilmektedirler. Ayrıca öğrencilerimiz mesleki tatbikatlarını burada gerçekleştirme imkanları bulabilmektedir. 

 

Tuvalet ve Banyolar : Yeteri kadar kabinin bulunduğu banyolarımızda günün belli saatlerinde öğrencilerimizin banyo yapması için her zaman sıcak su bulunmaktadır. Banyo terlikleri de tuvalet terlikleri gibi diğer terliklerden ayrı tutulur. Tuvaletlerde ızgaralarımız bulunmakta ve kesinlikle tuvalet terlikleri başka bir birimde kullanılmamaktadır.


Hadis Koridoru : En üst katta bulunan hadis koridorumuz öğrencilerimiz tarafından sürekli gezilip, hadisler okunmaktadır.

 

Revir : Yatak, revir dolabı, hasta dolapları, masa ve sandalyelerin bulunduğu revirde rahatsız olan öğrencilerimiz doktor muayenesinden sonra reviri kullanması gerekirse odasından ayrılarak geçici bir süre burada yatırılır.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.06.2022 - Güncelleme: 09.06.2022 16:31 - Görüntülenme: 226
  Beğen | 0  kişi beğendi