Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kırkağaç Meslek Yüksekokulunda düzenlenen mesleki farkındalık seminerine katıldık.

Okulumuzun pansiyonunun yanına yapımı başlanan Uygulama Caminin ilk kazması vuruldu. Caminin yapılmasında emeği geçen herkese ve özelliklede hayırseverimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah hepsinden razı olsun.

30 Mart 2017 akşamı misafir ettiğimiz İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimizle birlikte iftar programı düzenledik. Ardından pansiyonumuzda düzenlenen kandil programında kuranı kerim okundu, ilahiler seslendirildi, dualar edildi.

Okulumuzu Fatih Projesi kapsamında görevlendirilen Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmeni öğrencilerimize EBA yı tanıttı. EBA ile nasıl materyal bulunabilineceğini ve nasıl kullanılacağını anlatan öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuz ve pansiyonumuzla ilgili görseller web sayfamıza eklenmiştir.

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Programı çerçevesinde etkinlik yapıldı.

Okulumuzu ve pansiyonumuzu ziyaret eden Bakır Atatürk Hilmi Bakırlı Ortaokulundan 8. sınıf öğrencilerini misafir etmekten mutluluk duyduk. Okulumuzu ve pansiyonumuzu ziyaret etmek isteyen tüm ortaokul öğrencilerimizi bizimle iletişime geçmelerini istiyoruz.

Okulumuzun eski mezunları pansiyonumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet ettiler. Öğrencilerimizin her an yanında olduklarını belirterek onların yanlız olmadıklarını vurguladılar.

Pansiyonumuzu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Yalçınkaya öğrencilerimizin sorun ve önerilerini dinledi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü etkinlikleri kapsamında okulumuzda Genç Fikirler kategorisinde öğrencilerimiz birbirleriyle yarıştılar.

Kardeş okulumuz olan Işıklar İlkokulunu ziyaret ettik.

KİMMDER tarafından Merkez Karaosmanoğlu Camiinde düzenlenen mevlidi şerif programına katıldık.

Okulumuzda rehberlik servisi tarafından sınav kaygısı konulu seminer düzenlenmiştir.

Pansiyonda kalan öğrencilerimizle birlikte ilçemizde bulunan camilerimizi geziyoruz.

İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri yatsı namazını pansiyonumuzda kılmışlar, ardından kendilerine küçük bir sunum yapılmıştır.