Kas

Pansiyonumuzda akşam namazı sonrasında abisi vefat eden bir öğrencimiz için okunan hatmi şerifin duası yapılmıştır. Vefat eden sevgili kardeşimize allahtan rahmet diliyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçe töreninde okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimizden masa tenisi ve komposizyon yarışmalarında dereceye girenler ödüllerini almışlardır. Ödül töreninden sonra geçit töreni yapılarak kutlamalar sona ermiştir.

Okulumuzda öğrencilerimize 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı içersinde öneri ve görüşlerinin alınması aracılığıyla okul rehberlik servisi tarafından beklenti anketleri uygulanmıştır. Anket sonuçları değerlendirilerek gerekli olan çalışmalar yıl içersinde yapılacaktır.

Öğrencilerimizin daha başarılı ve disiplinli bir öğretim hayatı sürmeleri için veli toplantısı düzenlenmiş, okulumuz hakkında bilgiler verilmiştir. Velilerimiz daha sonra öğretmenlerimizle öğrencileri hakkında fikir alış verişlerinde bulunmuşlardır.

Öğretmenlerimize sanatsal ve sportif yönden tanınması için anketler düzenlenmiş, anket sonucuna göre öğretmenlerimize çeşitli kuslar (masa tenisi, futbol) açılmıştır.

Öğretmen,öğrenci ve personelimize yönelik okulumuda Aşure Etkinliği yapılmıştır.

Demokrasi ve İnsan Hakları kulübü rehberliğinde gerçekleşen seçimlerde okulumuzda 63 oy alan 11. sınıf öğrencimiz okul meclis başkanı seçilmiştir.

Mesleki yarışmalarla ilgili komisonumuz tarafından okul pansiyon mescidinde çalışmalar ve yarışmalar yapılmıştır. Dereceye giren öğrencilerimizi bizleri il yarışmalarında temsil edeceklerdir.

Okulumuzda pansiyon öğrencilerimize yönelik Kırkağaç Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü) kursu verilmektedir. Yoğun bir katılımın olduğu bilgisayar kursu sonunda öğrencilerimiz sertifika alacaklardır.

Okulumuzda pansiyon öğrencileri idareci ve öğretmenlerimizinin gözetiminde halı saha etkinliklerine her hafta devam ediyor.

Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçemizde tarihi bir yeri olan müftü camiinde okulumuz öğrencileri ile birlikte namaz programına katıldık.

Din Öğretimi bölümünden sorumlu İl Müdür Yardımcısı Sayın Fevzi YÜKSEL okulumuzu ziyaret ederek personelimizle tanıştı.

Okulumuz öğrencileriyle birlikte İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin birlikte katıldığı namaz programımıza bu eğitim-öğretim yılında Sanayi Camiinde başladık.

Eyl

12. sınıflarımıza yönelik okul rehber öğretmenimiz tarafından verimli çalışma programı hazırlama ve motivosyon konulu seminer verildi.

Eyl

Okulumuza yeni başlayan öğrencilerimize üst sınıflardaki öğrenciler hoşgeldiniz etlinliği çerçevesinde okul ve pansiyonumuzu tanıttılar, ilk izlenimlerini sorup onlarla sohbet ettiler.