Okulumuz Mart ayı KTS etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerine yönelik düzenlemiş olduğumuz sobetimizi Abdullah ÖZYAKA hocamızında katılımıyla bu hafta İmam-ı Azam camiinde gerçekleştirdik.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında KTS etkinlikleri kapsamında Okul rehber öğretmenimiz liderliğinde sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize verimli ders çalışma becerileri ile ilgili çalışmalar gerçekleştirdik.

Okul binaları ve pansiyonları ile derslik ve öğretim materyalleri engelli bireylerin kullanabileceği şekilde düzenlenmesi için gerekli çalışmalarımızı gerçekleştirdik ve kullanıma sunduk.

Öğrencilerimiz; Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye´nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ´a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan askerlere moral vermek amacıyla mektup gönderdi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili ingilizce öğretmenimiz rehberliğinde hazırlanan İngilizce Pano öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen komposizyon yarışmasıdan ilçede 1. olan 12.sınıf öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 97. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası münasebetiyle okulumuzda program düzenledik. 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası kapsamında panolar hazırladık.

2017 / 2018 eğitim öğretim yılında okul kütüphanemize birçok kitap kazandırdık. Kitap bağışında bulunan başta Elmalı Belediyesi ve KİMDER olmak üzere tüm hayırseverlere teşekkür ederiz.

Pansiyondaki öğrencilerimizle öğretmenlerimizin rehberliğinde Halı Saha etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Evin okula yakınlaştırılması projesi kapsamında okulumuzda veli seminerleri düzenlenmiştir. Seminer içerikleri belirlenirken velilerimize anket yapılmış ve aşağıda listenen konular belirlenmiştir:

1- Ergenlik dönemi ve özellikleri, ergenlikte davranış bozuklukları ve çözüm yolları

2-Televizyon, cep telefonu, internet, siber güvenlik ve sosyal medya (fırsatlar ve tehditler)

3- Madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklarla mücadele

4-Bir eğitim kurumu olarak aile

5-Aile içi iletişim /Aile içi şiddet

6-Devamsızlığın okul terki, sınıf tekrarı ve çocuğun okula aidiyet duygusu üzerindeki etkisi.

Belirlenen bu konularda velilerimize yönelik seminerler düzenleniş, düzenli katılım gösteren velilerimize katılım belgesi verilmiştir. Okul, aile, öğrenci ayağını önemseyip katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı KTS kapsamında Okul Müdürümüz M. Nurullah YEŞİL bütün öğretmenlerimize Etkili iletişim becerileri, eğitim yönetimi, vizyoner liderlik, takım ruhu ve kurum kültürü oluşturma konularında bütün öğretmenlerimize seminer çalışması gerçekleştirdi.

Şbt

2017-2008 Eğitim Öğretiöm yılı Mesleki Tatbikat Kulübümüzce Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak amacıyla K.Kerim, Ezan, Sala ve İahi okuma ile ilgili çalışmalarımız güzel ve verimli şekilde devam etmektedir.

Şbt

2017-2018 Eğitim Öğretiöm yılı KTS faaliyetleri kapsamında Okul Rehberlik Servisimiz tarafından tüm okul öğrencilerimize ve personelimize ´´Savaş ve Göçlerin İnsan Psikolojisi Üzerindeki Etkileri´´ ile ilgili seminer çalışmamızı gerçekleştirdik.

Şbt

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı KTS çalışmaları kapsamında Kitaplık ve Okuma köşemizi yaparak, öğrencilerimizin kullanımına sunduk.

Şbt

2017-2018 Eğitim Öğreim Yılı Kalite Takip Sistemi Kapsamında Eğitim Öğretim Süreçleri ile ilgili  okulumuz öğrencilerine Rehberlik Servisimiz tarafından Anket Çalışması uygulandı.