Okulumuzdan Akhisar ilçesine tayini çıkan matematik öğretmenimize okul müdürümüz tarafından çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi. Öğretmenimize yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Hazıran Ayı seminer çalışmaları kapsamında Din Öğretimi Genel Müdürümüz Sayın Nazıif YILMAZ'ın konuşmasını dinledik.

Salda Gölü ve Denizli Gezimizden görüntüler.

İstanbul gezimizden görüntüler

Öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak, Tarihi ve Kültürel zenginliklerimizi yerinde görerek öğrenmelerini sağlamak için düzenlemiş olduğumuz Bursa Gezimiz Cumalı Kızık´ta sabah kahvaltısıyla başladı ve Emir Sultan, Yeşil Türbe, Yeşil Cami, 1326 Bursa´nı fethi panorama, Ulucami, Tophane, Kapalı Çarşı ziyaretleriyle devam etti. Gezimizin sonunda Uludağ ve Koru Parka çıkan öğrencilerimiz, geri dönüşte bir AVM´ye uğrayarak gezilerini bitirdiler.

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik düzenlenen Manisa gezimizde Şehzadeler Parkına ve Mevlevihaneye gidildi. Buralarda rehberler eşliğinde öğrencilerimiz Manisa´da yaşayan şehzadelerimiz ve Mevlihanelerde yetişen dervişler hakkında bilgi edindiler.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Haftası dolayısıyla Manisa´da bulunan Çanakkale Şehitleri Müzesine gezi düzenlenmiştir. Gezide öğrencilerimize rehber eşliğinde bilgilendirmeler yapılmış, çanakkale zaferinin önemi bir kez daha vurgulanmıştır.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuzda Gezi Kulübü tarafından düzenlenen program öğrencilerimiz tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. Mezun öğrencilerimizinde görev aldığı programımızda yer yer duygu dolu anlar yaşandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Çevre Koruma Kulübümüz, Çanakkale Deniz Zaferi´nin 104. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda panolar süslenmiştir. Öğrencilerle birlikte hazırlanan okul panolarında Çanakkale Zaferi ile ilgili bilgiler yer almış, milli-manevi değerler vurgulanmış, Mustafa Kemal Atatürk, Seyit Onbaşı gibi kahramanlar hakkında görseller kullanılmıştır. Öğrenciler tarafından büyük bir özenle hazırlanan panolar, öğretmen ve öğrencilerden büyük ilgi görmüştür.

Kültür - Edebiyat ve Kütüphanecilik Kulübümüz, İstiklal  Marşımızın kabulünün 98. yıl dönümü münasebeiyle okulumuzda program düzenlenmiştir. İzlenen videolar, okunan şiirler ve yapılan konuşmalar ile  milli - manevi değerler vurgulanmış, Mehmet Akif ERSOY hakkında bilgilendirici sunumlar yapılmıştır. Programın sonunda aynen Mehmet Akif ERSOY´un duası ile "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı Yazdırmasın" duası ile program sona ermiştir.

Okulumuz 10. Sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan kuş evleri okulumuz bahçesindeki ve çevredeki ağaçlara yerleştirildi. Öğrencilerimiz; iyiliğin ve yardımseverliğin bütün canlıları kuşatması gerektiğini göstermek için kendi elleriyle kuş evleri yapıp, boyadılar. Dostun Var, Aşiyanın Var isimli projemiz büyük beğeni topladı.

Okulumuz öğrencileri 6. Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında eğitim gören acemi erlerin yemin törenine izleyici olarak katıldılar.

Okulumuzda öğretmenler tarafından belirlenen Çevre Kirliliği ile ilgili ingilizce slogan yarışması düzenlenmiştir. Dereceye giren öğrencilerimizin sloganları okulumuzun bir köşesinde sergilenmiş, öğrencilerimize plaket ve ödül verilmiştir.

Akhisar Gençlik Merkezi görevlileri tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik Teknoloji Bağımlılığı ile iligli seminer verilmiştir. Seminer görevlilerine vermiş oldukları eğitimler için çok teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda Sivil Savunma Haftası kapsamından itfaiye ekipleri kontrolünde yangın tatbikatı yapılmıştır.