KTS çalışmaları kapsamında İngilizce Öğretmenimiz Şiir Tural rehberliğinde öğrencilerimiz İngilizce özlü sözlerden oluşan panolar hazırladı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kaymakamımız Sayın Murat BÜYÜKKÖSE, Belediye Başkanımız Sayın Yaşar İsmail GEDÜZ ve  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem YALÇINKAYA okul pansiyonumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize iftar sonrasında eşlik ettiler. Kendilerine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Sınıf rehber öğretmenlerimizin koordinesinde değerli velilelerimizi okulumuzda misafir ettik. Öğrencilerin durumlarını birebir görüştük.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. yılı münasebetiyle öğrencilerimizle birlikte aziz şehitlerimizin ruhuna Hatım programı düzenledik. Okul panolarını 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili Türkçe ve İngilizce materyallerle süsledik. Bu topraklar için canlarını esirgemeyen aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç İtfaiye Amirliği ile işbirliği yaparak Sivil Savunma etkinlikleri kapsamında okulumuzda yangın tatbikatı gerçekleştirdik.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'U Anma Günü münasebetiyle Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile birlikte hazırlamış olduğumuz Kırkağaç ilçe programı büyük beğeni topladı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Oryantiring, harita yardımı ile yön bulmayı içeren, zamana karşı yapılan bir spor. Farklı arazi koşullarında yapılabilse de, genellikle ormanlık arazide yapılması tercih edilmektedir. Çoğu ülkede federasyonlar halinde örgütlenmiştir ve belirli kurallar çerçevesinde gerçekleştirilir.

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni tarafından oluşturulan harita ile öğrencilerimiz Oryantiring etkinliği yapmışlardır.

Ara

Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmenimiz Fatma AZAR tarafından okulumuz öğretmenlerine ve idarecilerine iletişim, beden dili ve güzel konuşma temalı bir seminer verilmiştir.

Ağu

2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavında Sözel alanda ülke genelinde ilk 4 bine giren, Kırkağaç ilçesinde ise 1. olan öğrencimiz Abdullatif HATİPOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem YALÇINKAYA ve Okul Müdürümüz Sayın Muhammet Nurullah YEŞİL tarafından ödüllendirildi. Öğrencimize bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diler, üzerinde emeği olan tüm değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Uluslararası ölçülerde yaptığımız bocce sahamız öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır. Bocce dalında okulumuzu başarıyla temsil edeceğine inandığımız öğrencilerimizi şimdiden tebrik ediyoruz.

Okulumuzda verimli bir şekilde öğrencilerimizin sportif faaliyetlerini gerçekleştirmeleri ve turnuvalara hazırlanmaları için spor sahalarımızın bakımını yaptık. Beslenme Dostu okul kapsamında yapıcağımız etkinliklerle öğrencilerimizin sağlıklı birer birey olarak yetiştirilmesini sağlıyoruz.

Okulumuzda hafta sonu yapılan destekleme ve yetiştirme kurslarına öğrencilerimiz yoğun bir katılım göstermektedirler. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Okulumuzdan 2018-2019 eğitim-öğretim yılı sonunda emekliliğe ayrılan coğrafya öğretmenimiz İsmail YALÇINKAYA'ya meslek hayatındaki çalışmalarından dolayı okul müdürümüz tarafından plaket takdim edildi. Meslek hayatındaki özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Öğretmenimize emeklilik hayatında hayırlısıyla sağlık ve mutluluklar diliyoruz.