Bugün öğrencilerimizle Bergama'daydık... Tarihi ve kültürel dokuya yakından şahitlik ettik..

Okulumuzdan 2012 yılında mezun olan Adem BİLGETAY, VIII. Uluslararası Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında DÜNYA 1.si olmuştur. Ödülünü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın elinden alan Adem BİLGETAY, İstanbul Üsküdar Pazarbaşı Camii İmam Hatibi olarak görevine devam etmektedir. Başarılarından dolayı mezun öğrencimiz Adem BİLGETAY'ı kutlar, onu yetiştiren ailesine ve üzerinde emeği bulunan öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Eyl

Satranç turnuvasında Finale yükselen öğrencimiz Abdullah DEMİR'i tebrik ederiz.

Eyl

Okulumuzda sınıflararası Voleybol Turnuvası başlamıştır.

Eyl

Okulumuzda düzenlenen sınıflararası Futbol Turnuvasının Fikstürüdür.

Eyl

2022 - 2023 Eğitim öğretim yılı 9. sınıf öğrencilerimizin Akademik Takvimidir. Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Ağu

Üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

2022 Mezunlarımızı Aksu piknik alanında düzenlemiş olduğumuz güzel bir programla uğurladık. Öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz halı saha etkinliğimize bu hafta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem YALÇINKAYA da katılarak bizleri ve öğrencilerimizi mutlu etmiştir.

Kırkağaç Anadolu İmam Hatip Lisemiz, Milli Eğitim Bakanlığının 30.05.2022 tarihli ve 50641183 sayılı onayı ile Fen ve Sosyal Bilimler Programı uygulayan proje okulu olmuştur. 2022 - 2023 eğitim öğretim yılında okulumuz hem sınavla öğrenci alan proje okulu, hem de yerel yerleştirme ile öğrenci alan okul olacaktır. Bünyesinde uygulama camii ve pansiyonu da olan okulumuzun 2022-2023 eğitim öğretim yılında proje sınıfında 30 kontenjanı bulunmaktadır. Tüm öğrenci ve velilerimizi okulumuzla ilgili detaylı bilgi almak ve görüşme yapmak için okulumuza davet ediyoruz.

Mayıs ayı içerisinde düzenlenen kültür-sanat ve spor yarışmalarında okulumuz; BOCCE dalında Türkiye 10.luğu, FUTSAL dalında Kırkağaç ilçe 1.liği, HALAT ÇEKME dalında Kırkağaç ilçe 1.liği, TOP SEKTİRME dalında Kırkağaç ilçe 1.liği ŞİİR yarışmasında Kırkağaç ilçe 2.liği FUTBOL dalında Kırkağaç ilçe 3.lüğü KOMPOZİSYON yarışmasında Kırkağaç ilçe 3.lüğü derecelerini elde etmiştir. Dereceye giren öğrencilerimiz ile onları yetiştiren kıymetli velilerimiz ve değerli öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kırkağaç İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğinin desteğiyle düzenlemiş olduğumuz İstanbul gezisinde öğrencilerimiz unutulmaz anlar yaşadı.

2. Dönem veli toplantımızı gerçekleştirdik. Velilerimizle istişare ettik. Öğrencilerin başarı durumları ve devamsızlıkları ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduk.

Mayıs ayı KTS çalışmaları kapsamında okulumuz mezunlarından Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrenci Hasan SAĞAT, bu yıl sınava hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimizle tecrübelerini paylaştı. Öğrencimize teşekkür ederiz.

Meslek Dersi Öğretmenimiz Kübra CENGİZ başkanlığında öğretmenlerimiz özgün çalışmaları ve örnek uygulamaları hakkında birbirleriyle paylaşımda bulunmuşlardır.