MANİSA / KIRKAĞAÇ - Kırkağaç Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

9. Sınıflarımız arasında düzenlenen Arapça Yarışmasında öğrencilerimizi tatlı bir yarışın içersine girdiler. Yarışmada dereceye giren öğrenci gruplarınımızı ve katıım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu İzmir - Aydın gezisinde öğrencilerimiz tarihi ve doğal güzelliklerimizi yerinde gördüler.

May

Okul Tanıtım Faaliyetleri kapsamında düzenlendiğimiz okul gezilerimizde öğretmen ve öğrencilerimize okulumuz ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. Hazırlamış olduğumuz afiş ve broşürleri öğrencilerimize dağıttık.

May

Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası münasebetiyle düzenlediğimiz Yunus Emre programımıza katılım oldukça yüksekti.

May

Berat Kandili gecesinde okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile ilçemiz Bakır Mahallesindeki Mevlana Camiinde kandil programı düzenledik.

Nis

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem veli toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda öğrencilerimizin durumlarını görüşüp, daha da başarılı olmaları yönünde fikir alış verişlerinde bulunduk. Toplantıya katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda Mesleki Tanıtım Kulübü tarafından düzenlenen mesleki uygulamalarımız ve okul tanıtımlarımız devam etmektedir. Nisanın 3.haftasında ilçemizin Karakurt Mahallesindeki camilerimizde öğrencilerimizi mesleki uygulamalarını yaptılar.

Nis

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine yönelik Kırkağaç İmam Hatip Lisesi Mezunlar ve Mensuplar Derneği tarafından Çanakkale gezisi düzenlenmiştir. Bu gezinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Mesleki uygulama kapsamında ilçemizin Gelenbe mahallesindeki camilerinde cuma namazı kıldıran öğrencilerimiz cami halkının büyük takdirini topladılar.

Nis

Manisa Sana Kanım Feda Projesi kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri Kızılay´a kan bağışında bulunmuşlardır.

Nis

Okulumuzdaki öğrencilerimizin kitap ve okumak ile ilgili yazıları İkra Dergisinin bu ayki sayısında yayınlanmıştır.

Mrt

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Mart ayı KTS etkinlikleri kapsamında Öğretmenlerimizle ´´EĞİTİMDE YENİ YAKLAŞIMLAR VE ÖĞRENCİ MERKEZLİ EĞİTİM´´ konulu okuma/ değerlendirme çalışmamız ve aynı zamanda Eğitimde Ölçme ve Değerlendirmenin önemi ile ilgili etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Öğrencilerin akademik başarısı, okula uyumları, disiplin ve başarı ile devamsızlık durumları okul müdür yardımcımız ve rehberlik öğretmenimiz tarafından değerlendirilmiş olup, hazırlanan rapor okul müdürlüğüne sunularak gerekli çalışmaların başlatılması sağlanmıştır.

Mrt

Okulumuzdan mezun olan çeşitli meslek gruplarındaki eski öğrenciler okulumuza davet edilerek öğrencilerimizle sohbet etmişler, onlara rol model olmuşlardır. Meslekleri, okul ve okul sonrası yaşamlarıyla ilgili çeşitli bilgilendirmeler yapılmıştır.

Mrt

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı KTS etkinlikleri kapsamında Mart ayı veli ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.